Aviso Legal

AVÍS LEGAL

Benvinguts a la  web d’ EFC SOLAR, ubicada a la URL https://www.efcsolar.com . A continuació t’expliquem els seus termes i condicions d’ús, recorda  que la utilització d’ aquesta web et confereix  la condició d’ usuari/a i implica la total acceptació del seu contingut, sense limitacions ni exclusions mentre la utilitzis  o hi siguis connectat/da ;  si us plau  llegeix  detingudament aquest avís legal i la resta de textos explicatius de la web . Si tens qualsevol dubte o recomanació, pots enviar-nos un correu a l’adreça inf[email protected].

 

1.Dades identificatives del titular de la web.

 

D’ acord amb el que disposa l’article 10 de la Llei  34/2002 d’ 11 de juliol de serveis de la informació i comerç electrònic a continuació les dades del titular de la web son:

 

CREF SOLAR SL

NIF B16676413

C/Can Culebra 21 ( Pol. Ind. Montfullà)

Direcció electrònica de contacte : [email protected]

Inscrita en el Registre Mercantil  de Girona el 03/01/2020, Tomo 3271, Folio 171, Secció 8, Foli 66651, Inscripció 1.

 

2.Condicions d’accés,  utilització, i , funcionament de la web

 

Com usuari/a de la web et compromets  a fer sempre un ús correcte  de la mateixa i dels seus  continguts, respectant en tot moment la legalitat vigent i els drets propietat del seu titular, que es reserva el dret d’excloure l’accés a la seva web de tots aquells usuaris que actuïn de manera contrària a les presents condicions, la llei, els principis generals del dret i les bones costums.  En termes generals l’usuari/a haurà d’abstenir-se  de reproduir, copiar, distribuir, posar a disposició, comunicar públicament o fer-ne un ús privat ,així com   transformar o modificar continguts  de la nostra web, o alterar-ne el software.

CREF SOLAR SL es   reserva el dret a suspendre temporalment, i sense necessitat de preavís als usuaris, l’accés a la web per dur a terme tasques de millora i/o restauració. No gensmenys s’intentarà fer aquestes accions en hores de baixa afluència a la mateixa, excloent cap mena de responsabilitat del titular per els perjudicis que  aquesta  situació  et pogués ocasionar.

No et podem garantir l’absència  de “virus” i/o “malware”  a la nostra web, recorda que és obligació teva disposar de les eines  adequades per a la detecció  i neutralització d’aquests elements  i que en cap cas ens podrem fer responsables dels danys o perjudicis que aquesta situació et pogués ocasionar. També queden  exclosos de la nostra responsabilitat els danys i/o perjudicis derivats d’errors  o desconnexions de les xarxes de telecomunicacions.

 

3.Política d’enllaços

 

Es possible que la nostra web disposi d’enllaços a altres llocs o webs  d’Internet. CREF SOLAR SL  no assumeix cap mena de responsabilitat i control sobre  els mateixos ni sobre els seus continguts. Tampoc pot garantir la seva disponibilitat tècnica, qualitat i fiabilitat. La seva presència a la nostra web no significa que existeixi una relació de col·laboració o  associació de cap tipus entre  la nostra empresa i aquests tercers.

Le relacions comercials amb els clients es regiran per les condicions generals que, si s’escau, s’establiran  per el titular de la web  en un document  específic  a aquest efecte , o pels pactes concrets que  es  puguin acordar  amb els clients .

 

4.Propietat intel·lectual i industrial 

 

Els continguts de la nostra web son titularitat de CREF SOLAR SL  o  bé li  han estat cedits pel seu legítim titular  per al seu ús, com per exemple i només a títol enunciatiu i no exhaustiu,  es consideren contingut de la web les bases de dades, textos, marques, noms comercials, àudios, logotips, signes distintius, animacions, imatges, vídeos, dissenys, estructura de la plana web, etc. L’ús de la web pels usuaris no els atorga cap dret d’explotació de cap mena, ni la seva titularitat, sobre els continguts de la mateixa, així com tampoc cap dret de propietat industrial i/o intel·lectual. Queda totalment prohibida la transformació, reproducció, explotació, distribució, comunicació pública i/o cessió, ja sigui a títol onerós o gratuït de qualsevol dels continguts de la web, fent expressa reserva davant dels usuaris i tercers de l’exercici  de quantes accions emparin els seus legítims drets de  propietat intel·lectual i/o industrial.

 

5.Tractament de dades de caràcter personal i política de privacitat

 

D’ acord amb el que estableix la normativa europea de Protecció de Dades Personals, Reglament (UE) 2016/679 i Llei Orgànica  3/2018 de  5  de  desembre , pot consultar la nostra política de privacitat  accedint a  https://www.efcsolar.com/politica-de-privacidad/

 

6.Legislació i jurisdicció aplicable

Els possibles conflictes relatius a aquesta web es regiran exclusivament pel dret de l’Estat Espanyol i de la Comunitat Autònoma de Catalunya, essent els jutjats de Girona  els únics competents per al seu coneixament. Tota persona usuària de la web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeixi el seu accés, accepta el compliment i respecte d’aquesta clàusula amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que li pogués correspondre.

Última actualització 09 de  novembre de  2021.

2021 CREF SOLAR SL . Tots els drets reservats.

Ir arriba
Abrir chat
Hola ¿Tienes alguna duda?
Hola,
¿En qué podemos ayudarte?